RODII

83.99lei bax (12 buc.)

O FUZIUNE DIN CELE MAI REVITALIZANTE FRUCTE ALE NATURII SI CEL MAI PUR CEAI VERDE, CONTOPITA CU PROPRIETATILE GINSENG-ULUI PENTRU A VA OFERI UN STIMULENT NATURAL, REVIGORANT SI SANATOS

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

O FUZIUNE DIN CELE MAI REVITALIZANTE FRUCTE ALE NATURII ȘI CEL MAI PUR CEAI VERDE, CONTOPITĂ CU PROPRIETAȚILE GINSENG-ULUI PENTRU A VĂ OFERI UN STIMULENT NATURAL, REVIGORANT ȘI SĂNĂTOS

Ceaiul din această sticlă de “Little Miracles” este făcut pe bază de frunze de ceai verde crescute în liniştitele părţi montane din Sri Lanka; este cunoscut faptul că frunzele de ceai din această zonă paşnică sunt de cea mai bună calitate. Întrucât ceaiul verde a fost supus unui proces de oxidare minimă şi prelucrare ulterioară, acesta are un nivel ridicat de antioxidanţi şi, prin urmare, se crede că supravieţuiesc mai multe substanţe din planta originală, cum ar fi polifenolii.

GINSENG

“Little Miracles” utilizează Panax Ginseng extras din rădăcina bătrână de 6 ani, care a fost, timp de veacuri, o piatră de temelie în medicina tradiţională chineză şi este cunoscut pentru multele sale beneficii funcţionale. Ginseng-ul matur (cu vârsta de recoltare 6 ani) este atent selecţionat, fiind singurul soi de Ginseng care conţine ginsenozide active.

RODIE

Rodia îşi are originea în Munţii Himalaya şi India de Nord unde, timp de secole, a fost considerată o sursă nutrivită bogată, jucând, astfel, un rol esenţial în majoritatea culturilor. Rodia este utilizată şi în prepararea băuturii “Little Miracles”, întrucât este o bogată sursă de vitamina C şi vitamina B5. Mai mult, sucul de rodie este cunoscut pentru nivelul ridicat de potasiu și de polifenoli.

FRUCTE DE ACAI

Nici un alt fruct nu conţine atât de mulţi antioxidanţi activi ca micile şi rotundele fructe de acai; acest lucru face ca fructele de acai, de un violet-închis, să fie cu adevărat unice. Acai creşte doar în palmierii sălbatici Acai din Brazilia şi a fost folosit de către vechile triburi de indieni amazonieni din Brazilia ca o parte esenţială a nutriției lor datorită efectului său energizant și a nivelului ridicat de aditivi, ceea ce a permis o nutriţie echilibrată şi abilitatea de a vâna timp de mai multe zile.

Informații Nutritionale Per 100ML
Energie 89kJ / 21kcal
Grăsimi 0g
– din care saturate 0g
Glucide 4.9g
– din care zaharuri 4.8g
Proteine 0g
Sare 0.003g

Informații suplimentare

Greutate 4 kg
Brand

Little Miracles