Livrare

Serviciul de livrare este oferit contra cost de catre BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL oriunde in ţară şi se realizează prin intermediul firmei Posta Panduri.

Numerar – plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Printre liderii pieţei de curierat, prin serviciul standard oferit de Nemo Express livrarea se efectuează în 48 de ore. Acest termen poate varia in funcţie de greutate, dimensiuni si destinaţie. Pentru returnări, recomandăm ca livrarea să se facă cu acelaşi curier utilizat de noi (NEMO EXPRESS), taxele de transport fiind suportate integral de dumneavoastră.

Toate livrarile vor fi trimise cu optiunea verificare colet, clientul are obligativitatea de a deschide coletul in fata reprezentantului Nemo Express si de a il verifica vizual din punct de vedere calitativ. Odata acceptat coletul, confirmati prin acceptul dumneavoastra ca produsul nu prezinta defecte vizibile si ca este intact (sigilat). Produsele se afla in amabalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL NU comercializeaza marfa contrafacuta !