Despre noi

Bauturifarazahar.ro este un magazin online de tip marketplace, deținut de BEST SERVICE DISTRIBUTION SRL. Totul a pornit din dorința noastră de a le oferi băuturi funcționale de calitate clienților noștri, din cele mai bune sortimente, atent alese din toate colțurile planetei!

Scopul nostru este acela de a deveni cea mai bună platformă de ecommerce din România pe acest segment, pentru cei care vor să achiziționeze băuturi funcționale premium și super premium.


Promisiunea noastră este aceea că prin bauturifarazahar.ro vom oferi posibilitatea de a fi cumpărate doar băuturi de cea mai bună calitate. Vom pune mereu accent pe diversitate. Din acest motiv, furnizorii noștri sunt atent selectați, după criterii de calitate riguros stabilite.

Există mai mult de nouă motive pentru a alege platforma noastră atunci când vreți să cumpărați o băutură funcțională premium și super premium. Noi vom enumera doar câteva dintre ele.

Veți cumpăra doar produse de calitate! Pentru noi reprezintă o prioritate să oferim de fiecare dată doar produse de calitate, iar acest lucru poate fi confirmat de sutele de clienți care cumpără lunar de pe bauturifarazahar.ro

Oferim diversitate! Nu doar tipurile de băuturi de pe bauturifarazahar.ro sunt diverse! Fiecare categorie de băutură în parte are un număr mare de sortimente.

Oferim cel mai bun raport calitate-preț de pe piață! Calitatea băuturilor din oferta este dublată de un preț sub media pieței.

Ne alegem atent furnizorii! Pentru a putea oferi permanent calitate, ne rezervăm dreptul de a alege dintre cei mai buni furnizori de băuturi premium și super premium.

Livrăm la timp! Toate băuturile comandate de pe bauturifarazahar.ro sunt livrate clienților la termen.

Avem oferte de nerefuzat! Pe lângă promoțiile permanente, vom la dispoziția clienților noștri un Newsletter special pentru oferte care nu pot fi refuzate !

TOATE băuturile noastre răcoritoare NU conțin: zahăr rafinat, indulcitori artificiali, conservanți și coloranți artificiali, OMG (Organisme modificate genetic), gluten, lactoza ! Produse VEGANE !

Băuturile nostre premium și super premium au cel mai mic numar de Kcal și carbohidrați (glucide) / 100 ml,

Băuturile nostre premium și super premium au valorile cele mai mari de vitamine si minerale, raportat la doza zilnica recomandată (NRV%).

PRODUSELE NOASTRE LA TINE IN MAGAZIN

Creste vanzarile magazinului tau cu produsele noastre